Tulpi®-Arabesque

Tulpi®-Arabesque is het nieuwste ontwerp van designer Marco Manders. Dit ontwerp werd niet alleen geïnspireerd door de Tulp maar ook door de typische Arabische ornamenten en schrift. Net als de minaretten is de vorm slank en elegant. Vanuit elke hoek is de felgekleurde binnenbak zichtbaar. Een bijkomend voordeel is dat de eigenaar snel kan herkennen of de Tulpi®-Arabesque moet worden geleegd. Marco Manders omhelst de samenhang tussen milieu en mensen, draagt ​​op speelse wijze bij aan de waarde, het uiterlijk en het belang van de omgeving en verhoogt zo de waarde.
De Tulpi®-Arabesque is opgebouwd uit een solide ronde stalen paal met een gelaste containerbak. Een ring t.b.v. een vuilniszak of een aparte binnenbak (optioneel) biedt een grote capaciteit voor afval. Het geheel is omgeven door twee gebogen composietblaadjes.

Meer informatie 
aanvragen

Als MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) houden wij rekening met de maatschappelijke effecten van onze projecten.

Dat geldt voor alle bedrijfsprocessen: zowel voor inkoop, productie, verkoop en onderhoud als voor HRM en marketingcommunicatie.

MVO is geen project, maar een visie op de kernactiviteiten van ons bedrijf.


D3 ConceptGroup is lid van Marketing Genius