Tulpi®-Seat

De opvallende Tulpi®-Seat zal kleur toevoegen aan elke omgeving. De Tulpi®-Seat is een perfecte combinatie van design, ergonomie en duurzaamheid met een enorme fun-factor!
De Tulpi®-Seat klapt automatisch dicht wanneer de gebruiker opstaat wat een schone en droge stoel garandeert voor de volgende gebruiker!
Met volledige rotatie van 360 graden kun je met de Tulpi®-Seat je eigen uitzicht uitkiezen!
Dit slimme hedendaagse product is typerend voor Dutch-design; vermakelijk en eigenzinnig. Het zal je omgeving laten opfleuren!
De mobiele versie van Tulpi®-Seat is beschikbaar op een roestvrijstalen plaat van ø70 cm, zodat de gebruiker de Tulpi®-Seat overal kan plaatsen, ook eventueel binnen.
De ‘fixed’ versie van Tulpi®-Seat kan worden gemonteerd op een betonnen blok of direkt op de bestrating.

“Een geweldig product heeft de potentie om levens te veranderen. Het kan tegelijkertijd mooi en innovatief, nuttig en creatief zijn, ontworpen om een ​​probleem op te lossen, het leven gemakkelijker te maken of gewoon vreugde te verspreiden. “

Meer informatie 
aanvragen

Als MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) houden wij rekening met de maatschappelijke effecten van onze projecten.

Dat geldt voor alle bedrijfsprocessen: zowel voor inkoop, productie, verkoop en onderhoud als voor HRM en marketingcommunicatie.

MVO is geen project, maar een visie op de kernactiviteiten van ons bedrijf.


D3 ConceptGroup is lid van Marketing Genius